lørdag 13. oktober 2012

Epledessert... Mmmm!

Prøver mammas fantastiske epledessert for første gang i dag. André elsker den med is til, og jeg er gaaanske fan jeg også! Vi venter middagsgjester i kveld, og jeg håper på gode tilbakemeldinger på mammas oppskrift. Deler den med de som har lyst til å prøve seg.

- 2 epler som er skrelt, delt i båter, og delt i 3-4 etter det.
- Kanel
- 200 gr sukker
- 200 gr temperert smør
- 200 gr mel

Rør sukker og smør hvitt. Ha i melet. Form massen til en pølse og legg den i kjøleskapet. Denne tåler å ligge noen uker i kjøleskapet, så kan du ta den fram hvis det plutselig dukker opp uventede gjester ;)

Fordel eplebitene i en ildfast form. Strø kanel over. Skjær massen i 1/2cm tykke skiver. Legg disse oppå eplebitene. Stekes litt lavere enn midt i ovnen i 200 grader, ca 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Lilypie Maternity tickers