- 3 egg
- 3 dl sukker
- 1 dl solsikkeolje
- 3 dl mel
- 2 ts kanel
- 2 ts natron
- 1/2 ts salt
- 1 ts vaniljesukker
- 7dl grovrevet gulrot
Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland det tørre. Ha i oljen. Bland inn de tørre ingrediensene. Vend tilslutt inn gulrøttene. Stekes på nederste rille i ca 40min på 180grader. Avkjøles før smørkremen påføres.
- 150 gr mykt smør
- 200 gr philadelfia smøreost
- 1 ts vaniljesukker
- ca 350 gr melis
Pisk sammen alle ingrediensene til en luftig og jevn krem. Tilsett evt ønsket farge. Påfør med slikkepott eller sprøytepose.
Jeg bruker Wiltons kakefarge. Den gir mye farge, og ikke smak. Dessuten gjør den ikke konsistensen feil, som f.eks konditorfarge ville gjort.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar