onsdag 7. juli 2010

...en megler til besvær (og en bilrute mindre!!!)

Tja... Overskriften oppsummerer de siste dagers negative hendelser. Heldigvis har det ikke vært mange av dem, men kan jo i korte trekk forklare kronologisk:


En bilrute mindre: Ølcupen ble sjebnesvanger for min firhjulte venn "Gliset". Da jeg hadde tatt til fornuft, kommet meg hjem og sovna, ringte Team Rednex og vekket meg for å fortelle at Escorten ikke lenger hadde noen bakrute.. Hmpfr! Deeeilig måte å bli vekket på (med bakteppe av skallebank og småkvalme)... Og la meg opplyse om at det ikke var noen ball som var årsaken til skaden. Det var en fot... til en som hadde blackout og heldigvis vett nok til å ringe og gjøre opp for seg dagen etter!

En megler til besvær: Hadde med meg en skokk med folk på visning nr 2 i en leilighet som var meget interessant. Family+håndverker... Megleren (som egentlig ikke var megler, men advokat) fremstod en smule useriøs etterhvert, da han verken returned my calls, ringte til avtalt tid eller tok kontakt direkte etter at fristen på budet jeg hadde lagt inn, var gått ut... Jeg fikk etterhvert mindre og mindre lyst på leiligheten pga idioten, og pustet lettet ut da det heldigvis kom inn et høyere bud. Hadde ikke advokat-megleren ødelagt appetitten min, ville jeg seff lagt inn et enda høyere bud, men hadde rett og slett ikke lyst på leiligheten lenger... Hmmm... veldig bra megler må jeg si... Jeg syntes ganske synd på selger, og mente at han burde få vite dette. Derfor ringte en kamerat og rådet selger til å bytte meglerfima, hvis han ville ha solgt leiligheten til en grei pris. Han kjente nemlig ei som var svært interessert i å kjøpe, men som trakk seg pga megler... Han takket for info, og OM han byttet firma, er det ingen som vet... Meeeen! Kameraten min har fått 40 ubesvarte anrop fra en viss advokat, så det er tydelig at ikke alle parter er like fornøyde.... :P 30 ubesvarte i går og 10 i dag.. Jammen pågående!!! OMG!!

Såååå, da fortsetter jeg å dra på visninger, men styrer glatt unna det omtalte meglerbyrået... ;)

Ingen kommentarer:

Lilypie Maternity tickers